Cajun Deviled Eggs
Cajun Deviled Eggs może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 48 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 55 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, mielony pieprz cayenne, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cajun Deviled Eggs, Creamy Cajun Deviled Eggs, oraz Cajun Style Deviled Eggs # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w średnim rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
Jajka pokroić na pół wzdłuż.
Usunąć żółtka i umieścić w średniej misce. Odstawić białka. Utrzeć widelcem, wymieszać majonez, musztardę, sól i czarny pieprz z żółtkami.
Napełnij wydrążone połówki białka mieszanką żółtkową.
Posypać pieprzem cayenne, dostosowując ilość do smaku. Przykryć i schłodzić w lodówce do momentu podania.