Cajun Blackened Catfish może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 422 kalorie, 19g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.18 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, masła, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Cajun Blackened Catfish Recipe, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W płytkiej misce, wymieszać pieprz czarny, czosnek w proszku, cebula w proszku, papryka, pietruszka, pieprz cayenne, sól koszerna, oregano, i tymianek, aż dokładnie połączone. Wciśnij filety z suma do mieszanki przypraw, aby dokładnie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Suma
Pieprz Cayenne
Czosnek W Proszku
Pieprz Czarny
Cebula W Proszku
Sól Koszerna
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Ułóż przenośne źródło ciepła na zewnątrz, takie jak palnik butanowy lub boczny palnik grilla gazowego. Masło rozpuścić w szklanej lub metalowej misce. Zapal palnik i umieść dużą żeliwną patelnię na palniku na dużym ogniu.
Wlać około 1/4 szklanka roztopionego masła na patelni; ustawić pozostałe 1/2 szklanka masła bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Gdy masło na patelni jest palenie gorące, połóż filety z suma na patelni. Gotować, aż przyprawy są spalone na filety i suma jest nieprzezroczysty i łuszcząca się wewnątrz, o 3 protokół na stronę. Nie wdychaj dymu z palących przypraw. Do podania, pozostałe 1/2 szklanki masła zalać sumem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.