Cajun Blackened Catfish

Cajun Blackened Catfish
Cajun Blackened Catfish może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 422 kalorie, 19g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.18 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka papryki, masła, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Cajun Blackened Catfish Recipe, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkiej misce, wymieszać pieprz czarny, czosnek w proszku, cebula w proszku, papryka, pietruszka, pieprz cayenne, sól koszerna, oregano, i tymianek, aż dokładnie połączone. Wciśnij filety z suma do mieszanki przypraw, aby dokładnie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Sól KoszernaSól Koszerna
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PaprykaPapryka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ułóż przenośne źródło ciepła na zewnątrz, takie jak palnik butanowy lub boczny palnik grilla gazowego. Masło rozpuścić w szklanej lub metalowej misce. Zapal palnik i umieść dużą żeliwną patelnię na palniku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać około 1/4 szklanka roztopionego masła na patelni; ustawić pozostałe 1/2 szklanka masła bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Gdy masło na patelni jest palenie gorące, połóż filety z suma na patelni. Gotować, aż przyprawy są spalone na filety i suma jest nieprzezroczysty i łuszcząca się wewnątrz, o 3 protokół na stronę. Nie wdychaj dymu z palących przypraw. Do podania, pozostałe 1/2 szklanki masła zalać sumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
MasłoMasło
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn