Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Caja China-Roasted. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 116g tłuszczu, oraz w sumie 1688 kalorii. Na 4,03 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka anyżu gwiazdkowego, brązowego cukru, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj China White, China Joes, oraz China Coast Salad Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: grill Caja China
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Zieloną cebulę posmarować olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż zwęglone i po prostu zwiędły, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, Rozgnieciony
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Połącz ocet, 3/4 szklanki wody, cukier, 1 łyżka soli koszernej, nasiona kolendry, czosnek i jalapeno w średnim niereaktywnym rondlu, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż cukier się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
4
Zdjąć z ognia, przenieść do niereaktywnej miski, dodać zieloną cebulę, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dla suwaków kaczek: przygotuj Caja China zgodnie ze wskazówkami producenta. Zrób kulki z folii aluminiowej, aby podtrzymać stojak Caja China, który znajduje się na patelni ociekowej-stojak powinien być lekko uniesiony na patelni ociekowej, aby kaczki pozostały powyżej tłuszczu, który renderuje się na patelni podczas procesu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieść stojak na folii na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Umyć kaczki z obu stron olejem rzepakowym i posypać proszkiem ancho oraz odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Kaczki
8
Kładziemy kaczki w bok piersi na stojaku, nakładamy pokrywę i kładziemy gorące węgle na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kaczki
9
Dodaj około komina pełnego zimnych węgli do gorących-będą łapać i gotować, gdy gorące węgle się palą.
10
Dodaj więcej zimnych węgli w razie potrzeby, aby ogień był gorący przez cały proces gotowania. Gotować kaczki przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kaczki
11
Usuń węgle i pokrywkę, szczotkować grzbiety kaczek z sosem barbecue, przewrócić, szczotkować szczyty z większą ilością sosu i kontynuować gotowanie, aż złoty kolor i gotowane przez i skóra jest chrupiąca, o 45 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Kaczki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
12
Podczas gdy kaczki gotować, połączyć pozostały sos barbecue, koncentrat soku jabłkowego, cukier, koper włoski, cynamon, anyż i habanero w średnim rondlu i gotować do ogrzania i lekko zmniejszona, o 30 protokół; wymieszać kolendry.
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
3 łyżki Oleju Roślinnego
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Szalotki Pokrojone W Cienkie Paski
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Kaczki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
13
Wyjąć 1/4 szklanki sosu i odstawić, aż ostygnie na tyle, aby dodać do creme fraiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
14
Wyjmij kaczki na deskę do krojenia, pozostaw na 15 minut i rozdrobnij na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
15
Włożyć mięso do miski i wymieszać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
W średniej misce wymieszać creme fraiche, schłodzony SOS reserved oraz skórkę z limonki i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
17
Aby zmontować, rozłóż część mieszanki creme fraiche na górnej i dolnej bułce. Kopiec niektóre z kaczki na dole bułki, top z niektórych marynowanej zielonej cebuli, umieścić wierzch bułki na wierzchu i cieszyć.