Caja China-Palona

Caja China-Palona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Caja China-Roasted. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 116g tłuszczu, oraz w sumie 1688 kalorii. Na 4,03 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka anyżu gwiazdkowego, brązowego cukru, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj China White, China Joes, oraz China Coast Salad Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: grill Caja China
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Zieloną cebulę posmarować olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż zwęglone i po prostu zwiędły, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Połącz ocet, 3/4 szklanki wody, cukier, 1 łyżka soli koszernej, nasiona kolendry, czosnek i jalapeno w średnim niereaktywnym rondlu, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż cukier się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Zdjąć z ognia, przenieść do niereaktywnej miski, dodać zieloną cebulę, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dla suwaków kaczek: przygotuj Caja China zgodnie ze wskazówkami producenta. Zrób kulki z folii aluminiowej, aby podtrzymać stojak Caja China, który znajduje się na patelni ociekowej-stojak powinien być lekko uniesiony na patelni ociekowej, aby kaczki pozostały powyżej tłuszczu, który renderuje się na patelni podczas procesu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Umieść stojak na folii na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Umyć kaczki z obu stron olejem rzepakowym i posypać proszkiem ancho oraz odrobiną soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
KaczkiKaczki
8
Kładziemy kaczki w bok piersi na stojaku, nakładamy pokrywę i kładziemy gorące węgle na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaczkiKaczki
9
Dodaj około komina pełnego zimnych węgli do gorących-będą łapać i gotować, gdy gorące węgle się palą.
10
Dodaj więcej zimnych węgli w razie potrzeby, aby ogień był gorący przez cały proces gotowania. Gotować kaczki przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaczkiKaczki
11
Usuń węgle i pokrywkę, szczotkować grzbiety kaczek z sosem barbecue, przewrócić, szczotkować szczyty z większą ilością sosu i kontynuować gotowanie, aż złoty kolor i gotowane przez i skóra jest chrupiąca, o 45 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
KaczkiKaczki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
12
Podczas gdy kaczki gotować, połączyć pozostały sos barbecue, koncentrat soku jabłkowego, cukier, koper włoski, cynamon, anyż i habanero w średnim rondlu i gotować do ogrzania i lekko zmniejszona, o 30 protokół; wymieszać kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Habanero ChiliHabanero Chili
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
KaczkiKaczki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
Wyjąć 1/4 szklanki sosu i odstawić, aż ostygnie na tyle, aby dodać do creme fraiche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
14
Wyjmij kaczki na deskę do krojenia, pozostaw na 15 minut i rozdrobnij na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaczkiKaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
15
Włożyć mięso do miski i wymieszać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
W średniej misce wymieszać creme fraiche, schłodzony SOS reserved oraz skórkę z limonki i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
17
Aby zmontować, rozłóż część mieszanki creme fraiche na górnej i dolnej bułce. Kopiec niektóre z kaczki na dole bułki, top z niektórych marynowanej zielonej cebuli, umieścić wierzch bułki na wierzchu i cieszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Cała KaczkaCała Kaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn