Bób z masłem koperkowym

Bób z masłem koperkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj bób z masłem koperkowym spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 313 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bób, szalotka, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bób & groszek z masłem miętowym, Sałatka z bób, koperek i Feta, oraz Karmelizowana Cebula I Fasola Fava (Bób).

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym garnku i soli obficie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać fasolę i gotować, aż będzie miękka (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Fasolę odsączyć i dokładnie spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
4
Roztopić masło na średnim ogniu na dużym, prostym patelni, wymieszać szalotki i soli obficie. Gotować, aż szalotka będzie bardzo miękka i aromatyczna, około pięciu minut, a następnie dodać fasolę. Fasolę wymieszać z masłem i gotować przez minutę, następnie dodać parmezan i mieszać, aż parmezan się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
6
Dodać sól do smaku i sok z cytryny w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn