Bułki Z Wołowiną
Bułki z wołowiną mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Deli peklowana wołowina, krakersy, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, oraz Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Dodaj cebulę, sos Worcestershire, sól, pieprz i ostry sos pieprzowy; dobrze wymieszać.
Umieść dwa plastry peklowanej wołowiny na woskowanym papierze.
Na każdym plasterku rozprowadzić 2 łyżeczki śmietany serowej. Ułóż jeden kawałek peklowanej wołowiny na drugim.
Zwinąć mocno; owinąć w folię. Powtórz z pozostałą mieszaniną wołowiny i twarogu. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do firmy.
Pokroić na 1-in. plastry.