Bułki lub bochenki miodowo-brązowe
Miodowo-brązowe bułki lub bochenki wymagają z grubsza 2 godziny i 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz granulki kawy rozpuszczalnej, drożdże do chleba, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Brown Sugar Honey Cinnamon Rolls, Bochenki Miodowo-Białe, oraz Chleb Miodowo-Pszenny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wodę, cukier, masło, miód, mąkę chlebową, mąkę pełnoziarnistą, gluten pszenny, kakao w proszku, granulki kawy rozpuszczalnej, sól i drożdże umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Ustaw maszynę do ustawiania ciasta, Uruchom i pozwól maszynie zakończyć cykl.
Wyjmij patelnię z ciastem z maszyny i ustaw patelnię w ciepłej wodzie (około 90 stopni F, 32 stopnie C). Przykryć górną część patelni ręcznikiem i pozostawić chleb do wyrośnięcia na patelni, aż podwoi się, około 1 godziny.
Ciasto obrócić na obsypaną mąką powierzchnię roboczą, wykrawać i podzielić na 12 równych kawałków na bułki lub 3 kawałki na małe bochenki. Uformować ciasto w kulki. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i umieścić rolki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Umieść blachę do pieczenia w ciepłym miejscu i pozostaw do wyrośnięcia, aż chleb się podwoi, około 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Spryskaj wnętrze nagrzanego piekarnika wodą i natychmiast umieść rolki w piekarniku.
Piec, aż rolki są jasno złoty brąz, 15 do 20 protokół. Do bochenków, piec, aż rumiane i brzmią puste po dotknięciu, 20 do 25 protokół.