Bułki Calzone

Bułki Calzone
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów śródziemnomorskich do swojego repertuaru, Calzone Rolls może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja zawiera 142 kalorie , 5 g białka i 5 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 24 osób i kosztuje 27 centów za porcję. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 40 minut . 2 osoby uznały ten przepis za smaczny i sycący. Udaj się do sklepu i kup aktywne drożdże, wodę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu chleb. Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 35% , co jest raczej złym wynikiem. Calzone z kiełbasą , Calzone z wędzonym łososiem i mascarpone oraz Rolady z jarmużu są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Włóż pierwsze siedem składników do formy maszyny do pieczenia chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz ustawienie ciasta (sprawdź ciasto po 5 minutach mieszania; dodaj 1 do 2 łyżek wody lub mąki, jeśli to konieczne).
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
Na małej patelni podsmaż cebulę, pieczarki i paprykę na oleju, aż będą miękkie; ostudź. Po zakończeniu cyklu pieczenia chleba w maszynie przełóż ciasto na lekko oprószoną mąką powierzchnię; podziel na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Pozostawić na 5 minut.
4
Każdą porcję rozwałkuj na prostokąt o wymiarach 16 cali x 10 cali; posmaruj sosem do pizzy. Na wierzch połóż mieszankę cebulową, pepperoni, ser do pizzy i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WłoskiSer Włoski
Sos Do PizzySos Do Pizzy
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Zwiń każdy prostokąt na kształt rolady, zaczynając od dłuższego boku. Zlep krawędzie, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Pokrój każdy na 12 plasterków (końce wyrzuć).
7
Połóż kromki przeciętą stroną do dołu w dwóch natłuszczonych, okrągłych formach do pieczenia o średnicy 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Posyp parmezanem. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż podwoi objętość, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
9
Piec w temperaturze 375° przez 18–22 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn