Bułka z imbirem i śmietaną

Bułka z imbirem i śmietaną
Bułka z imbirem i śmietaną to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Sprawdza się jako tani deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Podwójnie imbirowa kwaśna śmietana i ciasto Bundt z imbirowymi truskawkami, Mrożone Ciasto Szwajcarskie Roll Ice Cream Sandwich Cake, oraz Bułka Z Lodami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 10x15 calowy jellyroll patelni z pergaminem i lekko smarować. Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną, imbir, cynamon, gałkę muszkatołową i ziele angielskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce ubić jajko i wodę, następnie ubić biały cukier i melasę. Przesiane suche składniki złożyć do uzyskania gładkości, następnie wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MelasaMelasa
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto wróci do dotyku, około 15 minut. Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia na 15 minut. Następnie przykryć patelnię zwilżonym ręcznikiem i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Aby zmontować, wyjąć ciasto z galaretki roll pan, i odwrócić na świeży arkusz papieru pergaminowego; usunąć i wyrzucić stary papier pergaminowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
5
Posypać równomiernie cukrem cukierniczym, następnie równomiernie rozprowadzić bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Bita śmietanaBita śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Zwiń się od wąskiego końca do wąskiego końca, tworząc twardą spiralną kłodę. Owinąć w pergaminie i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn