Bułka z imbirem i śmietaną
Bułka z imbirem i śmietaną to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Sprawdza się jako tani deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Podwójnie imbirowa kwaśna śmietana i ciasto Bundt z imbirowymi truskawkami, Mrożone Ciasto Szwajcarskie Roll Ice Cream Sandwich Cake, oraz Bułka Z Lodami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 10x15 calowy jellyroll patelni z pergaminem i lekko smarować. Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną, imbir, cynamon, gałkę muszkatołową i ziele angielskie.
W dużej misce ubić jajko i wodę, następnie ubić biały cukier i melasę. Przesiane suche składniki złożyć do uzyskania gładkości, następnie wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto wróci do dotyku, około 15 minut. Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia na 15 minut. Następnie przykryć patelnię zwilżonym ręcznikiem i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 2 godzin.
Aby zmontować, wyjąć ciasto z galaretki roll pan, i odwrócić na świeży arkusz papieru pergaminowego; usunąć i wyrzucić stary papier pergaminowy.
Posypać równomiernie cukrem cukierniczym, następnie równomiernie rozprowadzić bitą śmietaną.
Zwiń się od wąskiego końca do wąskiego końca, tworząc twardą spiralną kłodę. Owinąć w pergaminie i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.