Bułka Tostowa

Bułka Tostowa
Bułka tostowa to wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz koszerną sól, oliwę z oliwek, Bochenek rustykalnego chleba i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Podobne przepisy to Farfalle Z Kalafiorem I Bułką Tostową, Szparagi Pieczone Z Bułką Tartą, oraz Spaghetti ze szpinakiem, cukinią i bułką tostową.

Instrukcje

1
Nie martw się o zrobienie okruchówuniform; istnieje więcej teksturalności, którą można uzyskać, gdy rozmiar okruchu jest różny.Łezka około 1/4 dobrego bochenka rustykalnegobiały chleb (świeży lub jednodniowy), dopóki nie masz 2 szklanek1 " bułki tartej bez skorupy.Pulse ina food processoruntil crumbs arerecoarse. Toastkrumby w około 3 łyżki oliwy z oliwek wduża patelnia overmedium-wysokie ciepło, często podrzucając, aż chrupiące izolden brązowy, o 5 protokół.Doprawić koshersalt i ostudzić na ręcznik papierowy-linedplate. Czy z wyprzedzeniem: bułka tarta może byćzamieścić 1 dzień do przodu.Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn