Bułka dyniowa Libby ' s® z nadzieniem z serem śmietankowym
Bułka dyniowa Libby ' s® z nadzieniem z serem śmietankowym to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i zbierz sól, zmielone goździki, dynię libby ' s® i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rolada dyniowa z nadzieniem z serem śmietankowym, Rolada Z Ciasta Dyniowego Z Nadzieniem Z Serem Śmietankowym, oraz Rolada Dyniowa Z Nadzieniem Serem Klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Smaruj 15 x 10-calową galaretką; linia z papierem woskowym. Tłuszcz i papier mączny.
Ręcznik posypać cukrem pudrem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki i sól połączyć w małej misce. Ubić jajka i cukier w dużej misce miksera, aż zgęstnieje. Beat in pumpkin. Wymieszać z mieszanką mąki.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec przez 13 do 15 minut lub do momentu, gdy wierzch ciasta powróci po dotknięciu. Natychmiast poluzuj i obróć ciasto na przygotowany ręcznik. Ostrożnie Odklej papier.
Zwinąć ciasto i ręcznik razem, zaczynając od wąskiego końca. Cool on wire rack.
Serek śmietankowy, cukier puder, masło i ekstrakt waniliowy ubić w małej misce miksera na gładką masę. Ostrożnie rozwiń ciasto; Usuń ręcznik.
Rozłóż mieszankę twarogu na torcie. Przerzuć ciasto. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej jedną godzinę.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem przed podaniem.