Bułka dyniowa Libby ' s® z nadzieniem z serem śmietankowym

Bułka dyniowa Libby ' s® z nadzieniem z serem śmietankowym
Bułka dyniowa Libby ' s® z nadzieniem z serem śmietankowym to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i zbierz sól, zmielone goździki, dynię libby ' s® i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rolada dyniowa z nadzieniem z serem śmietankowym, Rolada Z Ciasta Dyniowego Z Nadzieniem Z Serem Śmietankowym, oraz Rolada Dyniowa Z Nadzieniem Serem Klonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Smaruj 15 x 10-calową galaretką; linia z papierem woskowym. Tłuszcz i papier mączny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Ręcznik posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki i sól połączyć w małej misce. Ubić jajka i cukier w dużej misce miksera, aż zgęstnieje. Beat in pumpkin. Wymieszać z mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
DyniaDynia
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
6
Piec przez 13 do 15 minut lub do momentu, gdy wierzch ciasta powróci po dotknięciu. Natychmiast poluzuj i obróć ciasto na przygotowany ręcznik. Ostrożnie Odklej papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Zwinąć ciasto i ręcznik razem, zaczynając od wąskiego końca. Cool on wire rack.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Serek śmietankowy, cukier puder, masło i ekstrakt waniliowy ubić w małej misce miksera na gładką masę. Ostrożnie rozwiń ciasto; Usuń ręcznik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
9
Rozłóż mieszankę twarogu na torcie. Przerzuć ciasto. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej jedną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn