Bułeczki z szynką wiejską z masłem klonowym
Bułeczki z szynką wiejską z masłem klonowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 19%. Spróbuj Bułeczki dyniowo-żurawinowe z bitym masłem klonowym, Cynamonowe bułeczki z masłem orzechowym z glazurą z boczku klonowego, oraz Wiejskie Bułeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w misce; pokroić w maśle z blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie krucha. Wymieszać z szynką.
Dodajemy śmietanę do ubijania, mieszając widelcem do momentu zwilżenia suchych składników.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 3 lub 4 razy.
Ciasto przełożyć na lekko wysmarowaną blachę do pieczenia. Pat w 7 " okręgu.
Pokroić na 10 klinów. (Nie oddzielaj klinów.)
Piec w temperaturze 425 przez 24 do 26 minut lub aż bułeczki będą złote.
Lekko ostudzić. Oddzielne kliny; podawać na ciepło z masłem klonowym.
Uwaga: nie ulegaj pokusie, aby dodać więcej mąki do przepisu na bułeczki. Ciasto powinno być trochę lepkie.