Bułeczki z serem i czosnkiem
Łatwe bułeczki z serem i czosnkiem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 186 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, czosnku, mąki samozbierającej się i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest to tanie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Łatwe bułeczki z szynką i serem, Bułeczki z serem i szczypiorkiem z masłem czosnkowym, oraz Łatwy czosnek ser makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
W dużej misce przesiać mąkę i sól. Delikatnie wcierać w masło końcówkami palców, aż mieszanina będzie przypominać grubą bułkę tartą. Wymieszać z serem i czosnkiem. Zrobić dobrze w środku mieszaniny i wlać mleko, rezerwując 1 łyżeczkę do glazury bułeczki. Delikatnie wymieszać, aż do połączenia.
Wyłożyć na lekko posypaną mąką deskę i krótko i lekko ugniatać. Uważaj, aby nie przepracować ciasta. Naciśnij ciasto, aby utworzyć 1 cal grubości rundy.
Umieść na przygotowanej tacy i pędzel z zarezerwowanym mlekiem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 do 20 minut, lub do jasnobrązowego.
Podawać na gorąco lub ostudzić na stojaku z drutu.