Bułeczki z serem i czosnkiem

Bułeczki z serem i czosnkiem
Łatwe bułeczki z serem i czosnkiem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 186 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, czosnku, mąki samozbierającej się i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest to tanie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Łatwe bułeczki z szynką i serem, Bułeczki z serem i szczypiorkiem z masłem czosnkowym, oraz Łatwy czosnek ser makaron dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce przesiać mąkę i sól. Delikatnie wcierać w masło końcówkami palców, aż mieszanina będzie przypominać grubą bułkę tartą. Wymieszać z serem i czosnkiem. Zrobić dobrze w środku mieszaniny i wlać mleko, rezerwując 1 łyżeczkę do glazury bułeczki. Delikatnie wymieszać, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Bułka TartaGruba Bułka Tarta
MasłoMasło
SerSer
CzosnekCzosnek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wyłożyć na lekko posypaną mąką deskę i krótko i lekko ugniatać. Uważaj, aby nie przepracować ciasta. Naciśnij ciasto, aby utworzyć 1 cal grubości rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Pokroić na 8 klinów.
5
Umieść na przygotowanej tacy i pędzel z zarezerwowanym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 do 20 minut, lub do jasnobrązowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na gorąco lub ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn