Bułeczki Z Rodzynkami
Przepis bułeczki z rodzynkami jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mąkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bułeczki Z Rodzynkami, Bułeczki Z Rodzynkami, oraz Bułeczki Cynamonowe Z Rodzynkami.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać w dużej misce.
Masło pokroić na kawałki i opuszkami palców lub blenderem do ciast zmiksować na mieszankę mąki, aż będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Używając widelca, mieszaj rodzynki i mleko, aż się połączą.
Przenieść na lekko posypaną mąką powierzchnię i, posypanymi mąką rękami, zagniatać, aż uformuje ciasto.
Rozwałkować ciasto na 9-calowy Okrągły (około 1/2 cala grubości) i wyciąć bułeczki z 2 1/2-calowy okrągły nóż.
Ułóż bułeczki 1 cal od siebie na masle duża blacha do pieczenia i delikatnie reroll i wyciąć resztki.
Piec bułeczki w środku piekarnika 218° do bladego złota, o 15 protokół, i przenieść do stojaka do ostygnięcia.