Bułeczki Z Kiełbasą
Kiełbasa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 12g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kiełbasy wieprzowej luzem, serek, półksiężyc rolki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj (not)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy w / konserwowane Le, Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą), oraz Roladki Z Soczewicy Grzybowej (Wegetariańskie Roladki Z Kiełbasą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić. Wymieszać z serem śmietankowym, aż się rozpuści. Oddziel każdą tubkę ciasta półksiężycowego na cztery prostokąty; uszczelnij szwy i perforacje.
Rozłóż prostokąty mieszanką kiełbas.
Roll up jelly-roll style, zaczynając od długiego boku. Szczypta szwy i kończy się uszczelnić.
Umieść stronę szwu w dół na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Odstawić na 5 minut przed cięciem każdej rolki po przekątnej na czwarte.