Bułeczki Obiadowe Z Mąki Kukurydzianej

Bułeczki Obiadowe Z Mąki Kukurydzianej
Bułeczki obiadowe z mąki kukurydzianej to chleb, który serwuje 30. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 108 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Za 9 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy obejmują Bułki Z Mąki Kukurydzianej, Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Na Patelni Z Mąką Kukurydzianą, oraz Lepkie bułeczki z dyni z orzechami karmelowymi z bułeczkami obiadowymi King ' s Hawaiian® .

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj mleko, cukier, masło, mąkę kukurydzianą i sól. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ciągle mieszając. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj 5-8 minut lub do zgęstnienia. Schłodzić do 110° - 115°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W małej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie. W dużej misce wymieszaj jajka, mieszankę mąki kukurydzianej, mieszankę drożdżową i 2 szklanki mąki; ubijaj do uzyskania gładkości. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
4
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj folią; odstawić w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Uderz ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel na 30 kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
6
Miejsce 2. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia. Przykryj czystym ręcznikiem kuchennym; odstawić w ciepłe miejsce do podwojenia, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
7
Odkryj bułki; posmaruj roztopionym masłem i posyp mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Piec w temperaturze 375° przez 13-17 minut lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjmij z patelni na ruszty; podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn