Bułeczki Morelowe
Bułeczki morelowe to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 86 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, jajko, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Morelowe bułeczki pekan z morelowym masłem miodowym, Bułeczki Morelowe, oraz Bułeczki Morelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Wymieszać Bisquick, morele, 3 łyżki cukru, śmietanę do ubijania i jajko, aż powstanie miękkie ciasto. Obróć ciasto na powierzchni posypane Bisquick; roll w Bisquick do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy.
Pat ciasto na 8-calowe koło na arkuszu cookie (jeśli ciasto jest lepkie, zanurzyć palce w Bisquick).
Ciasto posmarować mlekiem; posypać 2 łyżkami cukru.
Pokroić na 8 klinów, ale nie oddzielać.
Piec około 12 minut lub do złotego koloru; starannie oddzielone kliny.