Bułeczki maślane z trzema wariacjami
Bułeczki z maślanką w trzech wariantach mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 147 g tłuszczu, oraz w sumie 2984 kalorie. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.49 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier granulowany, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Bułeczki Maślane, Bułeczki Maślane, oraz Bułeczki Maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć dwie blachy do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Ubić mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia, sól i masło w misce miksera stojącego na średniej prędkości, aż kruchy i masło będzie wielkości grochu, o 2 protokół.
Dodać maślankę i wymieszać, aż ciasto zacznie się łączyć, około 20 sekund.
Wymieszać, aby zmiksować w Kudłaty ciasto, o 10 więcej sekund. (Jeśli nie masz miksera stojącego, pokrój masło na suche składniki blenderem do ciast, a następnie wymieszaj z maślanką.)
Ciasto przełożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Formować na 2 dyski, każdy o 1 cal. gęste i wciąż suche-w kilku miejscach.
Pokrój każdy dysk na 8 klinów. Umieść kliny na blachach do pieczenia 1 w. osobno.
Piec, aż nadmuchany i złoty, o 20 protokół. Posypać cukrem pudrem.
Dodaj 1/3 szklanki każdej zmielone suszone morele i krystalizuje imbir. Możesz użyć każdego rodzaju suszonej moreli, ale szczególnie kochamy California Blenheims za ich bogaty, pikantny słodki smak (zamów online frombrfarms.comorandysorchard.com).
Dodać po 1/3 szklanki każdej suszonej tarty wiśni i pokrojonych migdałów.
Dodaj 3 łyżki. skórkę z cytryny wymieszać z mąką i delikatnie wymieszać w 1/3 szklanki mrożonych jagód w kroku 3, uważając, aby nie rozgnieść owoców. (Mrożone jagody są lepsze w bułeczkach niż świeże, ponieważ nie wyciekają tak bardzo).