Bułeczki Malinowo-Różane

Bułeczki Malinowo-Różane
Malinowo-różane bułeczki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.64 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za FODMAP friendly dieta. Jeśli masz maliny, maliny, twarożek cytrynowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Babeczki Malinowe Z Glazurą Wody Różanej, Dżem Malinowo-Różany, oraz Raspberry-Rose Gin Rickey dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Połącz mieszankę herbatników, wodę różaną i 1 szklankę odsączonego soku malinowego. Drewnianą łyżką dokładnie wymieszaj składniki, aby uzyskać ciasto. Delikatnie zagnieść do ciasta 1/2 odsączonych malin i świeżych malin, uważając, aby ich nie zgniatać. (Zachowaj Pozostałe Maliny w puszkach do innego użycia.) Spryskaj 2 (8-calowe) patelnie bochenkowe nieprzywierającym sprayem, a następnie podziel mieszaninę ciasta między Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła OrzechowegoOpcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła Orzechowego
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Woda RóżanaWoda Różana
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Przełożyć do piekarnika i piec przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Wyjąć bochenki i ustawić na stojakach chłodzących.
5
Na wierzch bochenków posypać cukrem, póki są jeszcze gorące. Gdy ostygnie, pokroić bochenki i podawać z cytrynowym serem śmietankowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Rozejść się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
7
Wszystkie składniki ubić i schłodzić w lodówce.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn