Bułeczki Karmelowo-Jabłkowe
Przepis karmelowo-jabłkowe bułeczki może zaspokoić Chińskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu. Mało kto lubi tę przystawkę. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania lumpia, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelowe Bułeczki Z Jabłkami, Najlepsze W Historii Karmelowo-Jabłkowe Bułeczki Cynamonowe, oraz Bułeczki Karmelowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować nadzienie, jabłka wrzucić z około 1 łyżką cukru i odstawić.
Umieść pozostały cukier w dużej patelni saute na dużym ogniu i gotuj, bez mieszania, aż cukier zacznie karmelizować i zmieni kolor na złoty, 3 do 4 minut (dzieje się to szybko ,więc nie zostawiaj kuchenki).
Dodać jabłka i wrzucić do herbu z cukrem.
Wyjmij patelnię z ognia, dodaj bourbon, a następnie umieść ją z powrotem na ogniu. (Bourbon może się zapalić, więc bądź bardzo ostrożny.) Doprowadzić bourbon do wrzenia, dodać masło, ekstrakt waniliowy, cynamon, ziele angielskie, gałka muszkatołowa, i goździki, i gotować na dużym ogniu, aż jabłka będą miękkie, o 4 protokół.
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ostudzić do letniej.
Dodaj kandyzowany imbir i dobrze wymieszaj.
Aby przygotować sajgonki, umieść 1 owijkę lumpii na płaskiej powierzchni, z narożnikiem skierowanym w Twoją stronę (gdy patrzysz na nią w dół, owijka powinna mieć Kształt rombu).
Umieść czubatą łyżkę nadzienia na opakowaniu około 1/2 cala od najbliższego rogu, a następnie złóż róg nad nadzieniem. Wchodzisz na rogach bocznych nad nadzieniem, a następnie rolki do przeciwległego rogu, aby utworzyć cylinder.
Posmaruj krawędź owijki ubitym jajkiem, aby uszczelnić. Kontynuuj z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
Ogrzać około 4 cali oleju roślinnego w dużym rondlu na dużym ogniu, aż osiągnie 350 stopni F. (można sprawdzić temperaturę za pomocą termometru cukierkowego lub umieścić kawałek chleba w oleju; jeśli zmieni kolor na brązowy w około 40 sekund olej powinien wynosić około 350 stopni F)
Dodaj tyle roladek, ile będzie pasować bez przepełnienia, i smażyć, aż złoty kolor, 1 do 2 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Pozostawić do ostygnięcia przez 3 do 4 minut, następnie odkurzyć cukrem pudrem. Kontynuuj z pozostałymi sajgonkami.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z lodami waniliowymi.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino można spróbować jest Birichino Jurassic Park Winnica stare winorośle Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.