Bułeczki Hamburgerowe
Bułki hamburgerowe to Wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, jajko, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chude bułki hamburgerowe bezglutenowe (jak jedna bułka!), Bułeczki Hamburgerowe, oraz Bułki do hamburgerów lub Hot dogów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić mleko do gołego gotować w małym rondlu na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia i schłodzić do 105 do 115 ° F.
W międzyczasie wymieszaj ciepłą wodę, drożdże i 1/2 łyżeczki cukru w misce miksera, aż drożdże się rozpuszczą.
Odstawić do spienienia, o 5 minut. (Jeśli mieszanina nie pieni się, zacznij od nowa z nowymi drożdżami.)
Dodać masło, ciepłe mleko i pozostałą 1/4 szklanki cukru do mieszaniny drożdży i wymieszać z mocowaniem wiosła z małą prędkością, aż masło stopi się, następnie wymieszać w jajach, aż dobrze się połączy.
Dodać sól i 4 szklanki mąki i wymieszać, skrobanie w dół strony miski w razie potrzeby, aż mąka jest włączona. Pokonać ze średnią prędkością 1 minutę.
Przełącz na hak do ciasta i ubijaj pozostałe 2 szklanki mąki ze średnią prędkością, aż ciasto odciągnie się od strony miski, około 2 minut; w razie potrzeby dodaj więcej mąki, 1 łyżka na raz. Beat 5 minut więcej. (Ciasto będzie lepkie.)
Przełożyć ciasto do lekko naoliwionej dużej miski i obrócić do płaszcza. Przykryć szczelnie folią i odstawić w ciepłe miejsce wolne od przeciągów, aż do podwojenia, około 2 1/2 godziny.
Masło 2 duże blachy do pieczenia. Dziurkować ciasto, a następnie rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni wałkiem do ciasta w 14-calowy okrągły (o grubości około 1/2 cala).
Wyciąć jak najwięcej rund, jak to możliwe z mąką cutter i zorganizować 3 cale od siebie na blach do pieczenia. Zbierz i przerzuć resztki, a następnie wytnij więcej rund.
Luźno przykryć bułki olejowaną folią i odstawić do wyrośnięcia w miejscu wolnym od przeciągów w ciepłej temperaturze pokojowej, aż przytrzymają znak palca po delikatnym szturchnięciu, 1 1/2 do 2 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 191° z regałami w górnej i dolnej części.
Bułki pędzla z myciem jajkiem i pieczeniem, zmieniając pozycję arkuszy w połowie pieczenia, aż wierzchołki będą złote, a spody złotobrązowe i wydrążone po naciśnięciu, 14 do 20 minut.
Przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
* Jeśli nie masz miksera stojącego, mieszaj składniki w tej samej kolejności drewnianą łyżką, aż ciasto uformuje się. Wyrobić ciasto na mące, zawierające tylko tyle mąki, aby utrzymać ciasto od sklejania, aż będzie gładkie i elastyczne, 7 do 8 minut.* Bułki można zamrozić, dobrze zapakować, do 1 miesiąca.