Bułeczki Hamburgerowe

Bułeczki Hamburgerowe
Bułki hamburgerowe to Wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, jajko, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chude bułki hamburgerowe bezglutenowe (jak jedna bułka!), Bułeczki Hamburgerowe, oraz Bułki do hamburgerów lub Hot dogów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić mleko do gołego gotować w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i schłodzić do 105 do 115 ° F.
3
W międzyczasie wymieszaj ciepłą wodę, drożdże i 1/2 łyżeczki cukru w misce miksera, aż drożdże się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Odstawić do spienienia, o 5 minut. (Jeśli mieszanina nie pieni się, zacznij od nowa z nowymi drożdżami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
5
Dodać masło, ciepłe mleko i pozostałą 1/4 szklanki cukru do mieszaniny drożdży i wymieszać z mocowaniem wiosła z małą prędkością, aż masło stopi się, następnie wymieszać w jajach, aż dobrze się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
MlekoMleko
6
Dodać sól i 4 szklanki mąki i wymieszać, skrobanie w dół strony miski w razie potrzeby, aż mąka jest włączona. Pokonać ze średnią prędkością 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Przełącz na hak do ciasta i ubijaj pozostałe 2 szklanki mąki ze średnią prędkością, aż ciasto odciągnie się od strony miski, około 2 minut; w razie potrzeby dodaj więcej mąki, 1 łyżka na raz. Beat 5 minut więcej. (Ciasto będzie lepkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Przełożyć ciasto do lekko naoliwionej dużej miski i obrócić do płaszcza. Przykryć szczelnie folią i odstawić w ciepłe miejsce wolne od przeciągów, aż do podwojenia, około 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Masło 2 duże blachy do pieczenia. Dziurkować ciasto, a następnie rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni wałkiem do ciasta w 14-calowy okrągły (o grubości około 1/2 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
PunchPunch
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
10
Wyciąć jak najwięcej rund, jak to możliwe z mąką cutter i zorganizować 3 cale od siebie na blach do pieczenia. Zbierz i przerzuć resztki, a następnie wytnij więcej rund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Luźno przykryć bułki olejowaną folią i odstawić do wyrośnięcia w miejscu wolnym od przeciągów w ciepłej temperaturze pokojowej, aż przytrzymają znak palca po delikatnym szturchnięciu, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
12
Rozgrzej piekarnik do 191° z regałami w górnej i dolnej części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Bułki pędzla z myciem jajkiem i pieczeniem, zmieniając pozycję arkuszy w połowie pieczenia, aż wierzchołki będą złote, a spody złotobrązowe i wydrążone po naciśnięciu, 14 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
1
* Jeśli nie masz miksera stojącego, mieszaj składniki w tej samej kolejności drewnianą łyżką, aż ciasto uformuje się. Wyrobić ciasto na mące, zawierające tylko tyle mąki, aby utrzymać ciasto od sklejania, aż będzie gładkie i elastyczne, 7 do 8 minut.* Bułki można zamrozić, dobrze zapakować, do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Mikser StojącyMikser Stojący
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn