Bułeczki Czekoladowo-Migdałowe
Bułeczki czekoladowo-migdałowe wymagają ok. 27 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Na 25 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jogurt, kakao do pieczenia, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to tanie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułeczki Czekoladowo-Migdałowe, Bułeczki Czekoladowo-Kokosowe Migdałowe, oraz Bułeczki Czekoladowo-Wiśniowe Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425ºF.
Wymieszać Bisquick, cukier i kakao w średniej misce. Wymieszaj z jogurtem, ekstraktem z migdałów i jajkiem, aż powstanie miękkie ciasto. Obróć ciasto na powierzchni posypane Bisquick; roll w Bisquick do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy.
Umieść ciasto na arkuszu ciastek, które nie są rozdrobnione; wklep w 8-calowe koło.
Pędzel z dodatkowym jogurtem w razie potrzeby.
Pokroić na 8 klinów z mąką noża, ale nie oddzielać.
Piec około 12 minut lub do zestawu. Ostrożnie oddzielić kliny.