Bułeczki Cynamonowo-Orzechowe
Ten przepis służy 36 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Mieszanka ciasta party roll, mocno brązowy cukier, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bułeczki Cynamonowe Pecan, Karmelowo-Orzechowe Bułeczki Cynamonowe, oraz Roladki Cynamonowe Morelowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą schłodzoną porcję ciasta rozwałkować na 12-calowy kwadrat na lekko posypanej mąką powierzchni.
Posmarować równomiernie 1/2 szklanki masła. Wymieszać razem brązowy cukier, cynamon i 1 szklanka orzechów pekan; posypać jedną trzecią mieszaniny na każdym kwadracie, pozostawiając 1/2-cala granicy ze wszystkich stron.
Roll up, jellyroll fashion. Szczypta szwy do uszczelnienia.
Pokrój każdą rolkę na 12 (1-calowe) plastry i umieść w lekko nasmarowanej 9-calowej kwadratowej patelni.
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub do złotego koloru.
Wymieszać cukier puder, mleko i wanilię, aż będzie gładka; skropić ciepłymi bułeczkami i posypać pozostałą 1/2 szklanki orzechów pekan.
*1 1/2 (32-uncja) paczek mrożonego ciasta chlebowego, rozmrożonego, można zastąpić 1 przepisem
Bułka z masłem. Wskazówka: zamrożone ciasto chlebowe jest bardzo elastyczne; po rozwałkowaniu pozostaw na kilka minut, a następnie rozwałkuj ponownie.