Bułeczki cynamonowe z lukrem serowym

Bułeczki cynamonowe z lukrem serowym
Need a wegetariański posiłek poranny? Bułki cynamonowe z lukrem serowym mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 30 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jajka, mocno brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Najlepsze bułeczki cynamonowe z lukrem serowym, Szarlotki cynamonowe z lukrem serowym, oraz Dyni Fantail cynamonowe Roladki z klonowym serem polewa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w szklanej miarce o pojemności 1 szklanki; odstawić na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
2
Beat 1/2 szklanki zmiękczonego masła na średniej prędkości z ciężkich mikser elektryczny stoisko aż kremowy. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru granulowanego i 1 łyżeczkę. sól, bijąc ze średnią prędkością, aż będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
3
Dodać jajka i 2 kolejne składniki, ubijając do wymieszania. Wymieszać z mieszaniną drożdży.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
4
Połączyć 4 1/2 szklanki mąki chlebowej i 1/4 łyżeczki. gałka muszkatołowa. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, ubijając przy niskiej prędkości 1 do 2 minut lub aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
5
Posypać około 1/4 szklanki mąki chlebowej na płaskiej powierzchni; obrócić ciasto i ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 5 minut), dodając do 1/4 szklanki mąki chlebowej w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu ciasta do rąk i powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
CiastoCiasto
6
Umieścić ciasto w lekko nasmarowanej dużej misce, obracając się do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 1/2 do 2 godzin lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Dziurkować ciasto; obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
10
Zwiń w prostokąt o wymiarach 16 x 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
11
Rozłóż 1/2 szklanki bardzo miękkiego masła, pozostawiając 1-calową granicę wokół krawędzi. Wymieszać brązowy cukier, cynamon i pozostałą 1/2 szklanki cukru granulowanego i posypać mieszanką cukru na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Top z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
13
Rozwałkować ciasto, galaretkę, zaczynając od 1 długiego boku; pokroić na 16 plastrów (o grubości około 1 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
14
Umieścić rolki, przyciąć boki w dół, w 2 lekko nasmarowane 10-calowe okrągłe Patelnie. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
15
Piec w 350 przez 20 do 22 minut, aż bułki będą złociste. Schłodzić w patelniach 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Wałki pędzla z lukrem serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
RolkaRolka
17
Podawać natychmiast.
18
SPRÓBUJ TYCH ZWROTÓW AKCJI!
19
Jabłko-Cynamon
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
20
Bułki: przygotować zgodnie z zaleceniami przez krok obrać i posiekać 2 jabłka Granny Smith (około 3 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
W Dużej Misce WymieszajW Dużej Misce Wymieszaj
RolkaRolka
21
Jabłka umieść w misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową i zalej jabłkami 1 szklanką cydru jabłkowego. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
22
Odcedzić i schłodzić 15 minut. Postępuj zgodnie z zaleceniami, posypując jabłka mieszaniną cukru w kroku 6 przed polewaniem orzechami pekan. Czas pracy: 30 min.; Całkowity czas: 4 godz., w tym oblodzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
LukierLukier
CukierCukier
23
Czekolada-Cynamon
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CynamonCynamon
24
Rolki: przygotować zgodnie z zaleceniami przez krok Chop 2 (4-oz .) słodko-gorzkie batoniki do pieczenia czekolady; posypać mieszaniną cukru. Postępuj zgodnie z zaleceniami. Czas pracy: 35 min.; Łączny czas: 3 godz., 40 min., w tym lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
LukierLukier
RolkaRolka
CukierCukier
25
Żurawinowo-Cynamonowy
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
CynamonCynamon
26
Rolki: przygotować zgodnie z zaleceniami przez krok
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
27
Wlać 1 szklankę wrzącej wody na 1 szklankę suszonej żurawiny; odstawić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
WodaWoda
28
Odcedzić żurawinę. Postępuj zgodnie z zaleceniami, posypując żurawinę mieszaniną cukru w kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
CukierCukier
29
Czas pracy: 30 min.; Łączny czas: 3 godz., 55 min., w tym lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn