Bułeczki Cynamonowe Z Jabłkami

Bułeczki Cynamonowe Z Jabłkami
Bułki cynamonowe z jabłkami mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, jajko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bułeczki Cynamonowe Z Jabłkami, Bułeczki Cynamonowe Z Jabłkami, oraz Bułeczki Cynamonowe Z Jabłkami podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć 2-1 / 4 szklanki mąki, cukru, drożdży i soli. W małym rondlu podgrzej mleko, cydr i 1/4 szklanki masła do 120 ° -130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CydrCydr
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodać do suchych składników; ubić tylko do zwilżenia.
3
Dodać jajko; ubić do gładkości. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby utworzyć miękkie ciasto (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Obrócić na mączną powierzchnię; ugniatać do uzyskania gładkiej i elastycznej, około 6-8 minut. Przykryj i pozostaw na 10 minut.
5
Do 15 cali. x 10 po. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Pozostałe masło rozłożyć do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
7
Połączyć jabłka, brązowy cukier, orzechy włoskie i cynamon; posypać masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
8
Roll up jelly-roll stylu, począwszy od długiego boku; szczypta szew do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
9
Pokroić w 12 plasterków.
10
Miejsce wyciąć bok w dół w nasmarowane 13-in. x 9 po. naczynie do pieczenia. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
Piec w temperaturze 325° przez 30-35 minut lub do złotego koloru. Na lukier umieść cydr i laskę cynamonu w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/4 szklanki, około 20 minut. Wyrzucić laskę cynamonu; chłodny cydr.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
LukierLukier
CydrCydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
W dużej misce ubić serek śmietankowy i masło do puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
13
Dodać cukier cukierniczy i zredukowany cydr; ubić do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CydrCydr
CukierCukier
14
Rozprowadzić na ciepłych rolkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn