Bułeczki cynamonowe Sunny ' s easy Glazed

Bułeczki cynamonowe Sunny ' s easy Glazed
Sunny ' s Easy Glazed Cinnamon Buns to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, sok z cytryny, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klon Szkliwione Bułeczki Cynamonowe, Klon Szkliwione Jabłko Chrupiące Bułeczki Cynamonowe, oraz Łatwe Czekoladowe Bułeczki Cynamonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 10-calowa okrągła patelnia na ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. nasmaruj boki i dno okrągłej patelni tortowej 10 cali masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Do nadzienia: w misce dodaj brązowy cukier, pekany, pokrojone w kostkę jabłko, skórkę cytrynową, cynamon, gałkę muszkatołową, kardamon i szczyptę soli. Mieszać aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
W małym garnku roztopić 2 łyżki masła ze szczyptą soli. Lekko odkurzyć czystą powierzchnię roboczą mąką. Spłaszczyć ciasto francuskie i zwinąć wałkiem do ciasta, aby wyrównać i uszczelnić perforacje, jeśli takie istnieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Posmaruj masło na całym cieście francuskim, pozostawiając 1-calową granicę na jednym z krótszych końców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
6
Posypać mieszankę Jabłko-Cynamon równomiernie na arkuszu ciasta, uważając, aby pozostawić tę 1-calową granicę. Zaczynając od końca najdalej od krawędzi bez żadnego nadzienia, zacznij szczelnie zwijać ciasto. Przeciągnij i naciśnij tak, jak idziesz, zachowując dziennik tak równomiernie, jak to możliwe. Gdy krawędź zostanie osiągnięta, rozwałkuj ciasto na siebie i mocno naciśnij, równomiernie szczypając, aby je zamknąć. Za pomocą ząbkowanego noża przyciąć krawędzie i delikatnie wyciąć 6 równych plastrów z każdej kłody. Powtórz z drugim arkuszem ciasta francuskiego, aby uzyskać w sumie 12 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
7
Umieść plastry spiralnie do góry w przygotowanej patelni tortowej. Zacznij od krawędzi i wypełnij środek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
8
Piec, aż ciasto jest gotowane przez i złocisty brązowy, 35 do 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Tymczasem, do glazury: w małym garnku, dodać masło i stopić na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Dodać ekstrakt waniliowy i sok z cytryny i rozpocząć ubijanie w 1/4 szklanki cukru pudru. Kontynuuj dodawanie i ubijanie między dodatkami, aż glazura zgęstnieje. Doprawić szczyptą soli, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Wyjmij bułki z piekarnika i polej polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
12
Odstawić na około 5 minut przed podaniem.
13
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn