Bułeczki Cynamonowe

Bułeczki Cynamonowe
Bułeczki cynamonowe mogą być tylko śniadaniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 1,02 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. 223 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś rodzynki, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Bułeczki Cynamonowe, Bułeczki Cynamonowe, oraz Bułeczki Cynamonowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Bułeczki: gdy będziesz gotowy do pieczenia, Rozgrzej piekarnik do 170 stopni F. przygotuj 2 (9 na 12 cali) prostokątne naczynia do pieczenia, spryskując nieprzywierającym sprayem olejowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W mikserze wyposażonym w hak do ciasta wymieszaj starter, cukier granulowany, olej roślinny, sól, wodę, drożdże i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Olej RoślinnyOlej Roślinny
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Po wymieszaniu ciasta przez około 2 minuty wyjmij ciasto do miski spryskanej olejem nieprzywierającym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Uwaga kucharza: jeśli mieszanka ciasta jest zbyt luźna, dodaj więcej mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Przykryj ręcznikiem i odstaw do wyrośnięcia, aż podwoi się. Proces wznoszenia zajmie od 1 do 4 godzin, w zależności od wysokości i pogody w czasie i miejscu, w którym robisz bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Po podwojeniu zrzuć cały stos ciasta na dobrze posypaną mąką powierzchnię i wałkiem do ciasta manipuluj ciastem, aby uzyskać prostokąt o grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
7
Nadzienie: rozpuść 2 paluszki masła tam, gdzie jest kremowe i nadaje się do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
8
Rozłóż masło na trójkącie ciasta, upewniając się, że dokładnie rozłożyłeś wszystkie rogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
CiastoCiasto
9
Posyp masło brązowym cukrem, a następnie cynamonem, upewniając się, że cały trójkąt jest przykryty, od rogu do rogu. Na wierzch z posiekanymi orzechami pekan i rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
10
Rozwałkuj ciasto w ciasną bułkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
11
Pokrój ząbkowanym nożem w 2-calowe bułki i włóż do naczyń do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
12
Uwaga kucharza: jeśli używasz prostokątnego naczynia do pieczenia, przytul bułki tak, jakby starały się utrzymać nawzajem bardzo ciepło. Możesz manipulować rozmiarem patelni, aby upewnić się, że bułeczki są bardzo ciasne na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
Nie musisz przykrywać bułek, ale musisz pozwolić im wyrosnąć w piekarniku ustawionym na 170 Stopni F, aby udowodnić, aż zobaczysz, że są prawie, ale nie do końca podwojone, około 40 do 50 minut. Kiedy zobaczysz, że są w tym momencie, obróć piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Piecz przez 25 minut, aż zobaczysz, że są naprawdę złote na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Uwaga kucharza: dobrym testem jest wyjęcie ich z piekarnika i wciśnięcie samego środka bułki; jeśli łatwo zapada się do wewnątrz i wydaje się ciastowaty, będą potrzebować od 5 do 10 minut więcej czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Glazura / lukier: w mikserze ubij cukier puder i pół na pół, aż będzie gładki i bez grudek. Wyjmij bułeczki z piekarnika i połóż je na ruszcie. Natychmiast glazuruj je pędzlem do ciasta. Po przeszkleniu wszystkich bułek wróć i jeszcze raz glazuruj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
GlazuraGlazura
LukierLukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PiekarnikPiekarnik
17
Uwaga kucharza: jeśli chcesz, możesz rozpuścić więcej masła na wierzchu przed podaniem. Jeśli rozgrzewające bułeczki po ostygnięciu, 20 sekund w kuchence mikrofalowej ożywia ten niesamowity smak na gorąco po wyjęciu z piekarnika. Jednak nawet zimne są niesamowite.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
18
Widz, który może nie być profesjonalnym kucharzem, podał ten przepis. Szefowie kuchni Food Network Kitchens nie przetestowali tego przepisu i dlatego nie możemy przedstawić wyników.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia12
Magazyn