Butternut Boats
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina i 10 minut do spędzenia w kuchni, Butternut łodzie mogą być doskonałe bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 14g tłuszczu i w sumie 320 kalorii. Za 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką pieprz, dynię piżmową, pory i kilka innych składników, możesz to zrobić. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Działa dobrze jako dodatek. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Pieczone łódki piżmowe Nadziewane kiełbasą, prażonym Pastanem i ryżem, Łodzie Z Bakłażanem, oraz Łódki Z Cukinii.
Instrukcje
Pokrój dynię na pół; usuń i wyrzuć nasiona.
Umieść ściętą stroną do dołu w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. blacha do pieczenia.
Dodaj 1/4 cala. wody do patelni.
Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 40 minut lub do miękkości. Zgarnij miazgę, pozostawiając około 1/4 w skorupce. Odłóż muszle i miazgę na bok.
W dużym rondlu podsmaż pory i tymianek na maśle do miękkości.
Dodaj miąższ, bulion, sól i pieprz; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Przykryj i przetwarzaj w blenderze do puree; wróć na patelnię i podgrzej. Łyżka do muszli do squasha.
Umieść śmietanę w wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie; Wytnij mały otwór w rogu torby. Przełóż cewkę kwaśnej śmietany na nadzienie do squasha. Zaczynając od środka, użyj wykałaczki, aby narysować kąty proste w poprzek linii rurowych około 1/2 cala. osobno.