Burritos z fasoli i ryżu
Refried Beans and Rice Burritos to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz tortille, ser cheddar, fasolę refried i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Prażone Brukselka Przepis Z Refried Masło Fasola I Ryż, Refried Bean Burritos, oraz Serowe Refried Bean Burritos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż w mikrofalówce zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Łyżka 1/4 Puchar refried fasoli dół środka każdej tortilli; top każdy z 1/3 Puchar ryżu i 2 łyżki sera.
Ułóż burritos, szew z boku w dół, w naczyniu do pieczenia w kuchence mikrofalowej. Przykryć folią i kuchenką mikrofalową w wysokiej 3 minuty lub do całkowitego ogrzania.
Sałatę umieścić na każdym z 4 talerzy, w razie potrzeby, i top z burritos. Na wierzch każdego burrito składają się 2 łyżki pomidora, 2 łyżki ogórka, 2 łyżki salsy i 1 łyżka kwaśnej śmietany.
Podawać z: Chłodziarkami do soków owocowych
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![DeLoach Russian River Pinot Noir]()
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem