Burritos z boczkiem
Burritos z BBQ-bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 724 kalorie. Ten przepis służy 5. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ketchupu pomidorowego heinz, tortille z mąki, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj BBQ bean burritos, BBQ Bacon Ranch Piłka nożna Cheese Ball, oraz Bacon ' N ' Egg Burritos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować na chrupiąco; odcedzić. Odstawić.
Brązowa mielona wołowina w tej samej patelni na średnim ogniu; odcedzić. Wymieszać z cebulą, ketchupem i sosem barbecue. Gotować na średnim i małym ogniu 4 min., często mieszając.
Dodać boczek i fasolę; dobrze wymieszać. Gotować aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Mieszanka mięsa łyżka równomiernie w dół centra tortille. Złóż po przeciwnych stronach każdej tortilli, a następnie zwiń w stylu burrito.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.