Burritos Śniadaniowe

Burritos Śniadaniowe
Przepis śniadanie Burritos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Na 2,28 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 905 kalorii, 37g białka, oraz 51 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, grubą oliwę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burritos Śniadaniowe, Burritos Śniadaniowe, oraz Burritos Śniadaniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij 4 (12 na 8 cali) arkusze folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Gotować ziemniaki w małym garnku z osolonej wrzącej wody, aż tylko miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Drenaż.
5
Owiń tortille szczelnie w dużym arkuszu folii i ogrzać w piekarniku, aż do ogrzania, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
6
Tymczasem, gotować chorizo w 8-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając i rozbijając go, aż po prostu gotowane przez, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać ziemniaki i gotować na średnim ogniu, mieszając, do miękkości i lekko rumiane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
8
Zdjąć z ognia i przykryć, aby utrzymać ciepło.
9
W średniej misce ubić jajka, wodę, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
10
Rozgrzać olej w małej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać mieszaninę jaj i gotować, mieszając do jajecznicy, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
12
Zdjąć z ognia.
13
Tortillę umieścić na 1 arkuszu folii. Łyżka jedną czwartą mieszaniny chorizo, jedną czwartą jaj, jedną czwartą sera, jedną czwartą awokado, a następnie salsa do smaku w pionowych rzędach w poprzek środka, pozostawiając miejsce do złożenia na dole i bokach. Złóż dno tortilli na większość nadzienia, a następnie złóż na boki, nakładając je na siebie. W razie potrzeby złóż z góry na dół (w przeciwnym razie wypełnienie można pozostawić odsłonięte). Owiń folię wokół burrito, pozostawiając górę odsłoniętą. Dodać 3 więcej burritos w ten sam sposób i służyć na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
AwokadoAwokado
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
SerSer
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Jeśli nie możesz znaleźć meksykańskiego chorizo, możesz użyć hiszpańskiego chorizo. Obrać łuski i drobno posiekać chorizo. Gotować na małej patelni na średnim ogniu, aż do ogrzania, a niektóre tłuszczu jest renderowane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj ziemniaki i kontynuuj przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 140 dolarów.
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn