Przepis kiełbasa i jajko Burrito może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 20 minut. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 450 kalorii, 20g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz awokado, fasolkę pinto, cienką cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jajko I Kiełbasa Śniadanie Burrito, Jajecznica i kiełbasa śniadanie Burrito Plus 5 Więcej s złożyć i iść, oraz Burrito de Pollo (burrito z kurczaka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu. Wrzucić delikatnie do herbu.
Roztopić masło w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać czosnek i kiełbasę na patelni; gotować 3 protokół lub aż kiełbasa jest rumiane, mieszając do kruszonki. Jajka wymieszać, posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować do pożądanej konsystencji, mieszając do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Czosnek
Pieprz
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Zdjąć z ognia.
5
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
6
Umieść 1 tortillę na każdym z 4 talerzy. Podziel fasolę równomiernie między tortille, rozprzestrzeniając się na cienką warstwę, pozostawiając granicę 1/4 cala. Podzielić mieszaninę jaj równomiernie między tortille; top z mieszaniny rzodkiewki i plastry chile.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.