Burricotti z miodem kasztanowym i kandyzowanymi pikantnymi orzechami włoskimi

Burricotti z kasztanowym miodem i kandyzowanymi pikantnymi orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 50 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, miodu gryczanego, świeżego mleka ser ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków z awokado, kozim serem i kandyzowanymi orzechami włoskimi z miodem Dijon Vinaigrette, Wyznanie # 67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szuka pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy, oraz Kandyzowane Orzechy Włoskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Pracując w 2 partiach, jeśli to konieczne, dodaj liście radicchio; spłaszczyć łopatką i gotować, aż zmiękną, o 30 sekund na stronę.
Przełożyć na talerz do ostygnięcia. Rozerwać każdy liść na pół.
Umieść 2 krakersy na każdym z 4 talerzy. Top każdy krakers z 1 radicchio liść połowa. Łyżka 2 łyżki sera na wierzchu każdego krakersa; 1/2 łyżeczki miodu na każdej. Top każdy z 1 kandyzowany Pikantny orzech pół.
Posypać posiekanymi kandyzowanymi orzechami włoskimi i podawać.
* Dostępny wyłącznie w firmie Gioia Cheese Company (626-444-6015).