Burrata z brokułowym Pesto Rabe i konfiturą Figowo-cebulową

Burrata z brokułowym Pesto Rabe i konfiturą Figowo-cebulową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Burraty z brokułowym Pesto Rabe i dżemem z cebuli Fig. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 1226 kalorii, 39g białka, oraz 87 g tłuszczu. Na 11,22 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka orzechów piniowych, wina, wina porto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać orzech sosnowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Orzechów Sosny jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burrata Bruschetta Z Brokułami Rabe, Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, oraz Orecchiette z brokułowym Pesto Rabe dla podobnych receptur.

Składniki

2plastrygrube kromki wiejskiego chlebagrube kromki wiejskiego chleba2pęczkibrokuły rabe, przycięte, obrane, i liście usunięte, pokroić na kawałki 1/2 cala, pozostawiając florets całybrokuły rabe, przycięte, obrane, i liście usunięte, pokroić na kawałki 1/2 cala, pozostawiając florets cały227Orzechy dowolne (posiekane)ser burrata, temperatura pokojowaser burrata, temperatura pokojowa2Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonygruba sól i świeżo zmielony pieprzgruba sól i świeżo zmielony pieprz596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisuszone posiekane figi, najlepiej missionsuszone posiekane figi, najlepiej mission3goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Miód akacjowyMiód akacjowy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo starty ser parmigiano-reggianoświeżo starty ser parmigiano-reggiano1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)olej z orzechów sosnowycholej z orzechów sosnowych596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwino portowino porto2czerwona cebula, mielonaczerwona cebula, mielona1szczyptaszczypta pokruszonych płatków czerwonej paprykiszczypta pokruszonych płatków czerwonej papryki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku1szalotka posiekanaszalotka posiekana596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidomowe lub kupowane w sklepie warzywa o niskiej zawartości sodudomowe lub kupowane w sklepie warzywa o niskiej zawartości sodu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Magazyn