Burgery Z Zielonymi Pomidorami-Feta
Burgery z zielonymi pomidorami-feta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 43g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.65 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz dodatki: marynowane pomidory, sól, zmieloną pierś z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Feta & Pomidorowe Greckie Burgery, Feta Suszone Pomidory Nadziewane Prosciutto Burgery, oraz Hamburgery z kremowym sosem Feta i pomidorowo-ogórkowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Połączyć 5 pierwszych składników delikatnie. Ser feta wymieszać, cebula, i oregano do mieszanki mięsa. Kształt mieszaniny na 6 (5-calowe) paszteciki.
Grill, przykryty pokrywą grilla, 6-7 minut z każdej strony lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 17
Podawać na domowych bułkach hamburgerowych. Top każdy burger z pokrojonymi marynowanymi zielonymi pomidorami, sałata, cienko pokrojony ogórek, szczypta suszonej pokruszonej czerwonej papryki i gałązki świeżego koperku.