Burgery Z Tuńczykiem Z Majonezem Imbirowym Wasabi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj Burgery z tuńczykiem z majonezem imbirowym Wasabi. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 29g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.88 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka oleju z pestek winogron, soli i pieprzu, bułki brioche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Soboty z Rachael Ray-hamburgery z łososiem z imbirem Wasabi Mayo, Zapiekany Tuńczyk z wasabi Mayo, oraz Hamburgery z indyka azjatyckiego z wasabi Mayo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć szalotki, imbir, jajko i tuńczyka w dużej misce. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Uformuj mieszaninę na 6 pasztecików (będą dość luźne), Ustaw na talerzu i przykryj folią.
Umieścić hamburgery w lodówce na co najmniej 15 minut do firmy się trochę.
W międzyczasie pokrój ogórek na szerokie wstążki za pomocą obieraczki i zrób majonez imbirowy wasabi: wymieszaj majonez, wasabi i marynowany imbir.
Dodaj trochę wody w razie potrzeby, aby rozrzedzić majonez. Przykryć i odstawić.
Ustawić dużą, nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu i dodać 1 łyżkę oleju. Gdy olej jest gorący, dodać hamburgery na patelni w partiach. Gotować na złoty kolor na dnie, o trzech minutach. Flip i gotować przez kolejne kilka minut, aż po prostu gotowane przez (Można zatrzymać hamburgery na średnio rzadkie, ale lubię je bliżej średnich / średnio-dobrze). Przechowywać w ciepłym miejscu, podczas gdy gotować resztę hamburgery.
Toast bułki i służyć hamburgery na górze, z hojnym dollop majonez wasabi, garść kiełków i kilka wstążek ogórka.