Przepis hamburgery z tuńczykiem Niçoise jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. To danie główne ma 531 kalorii, 43g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pastę anchois, oliwę z oliwek, bułki brioche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Z Tuńczykiem Nicoise, Grillowany Tuńczyk Nicoise, oraz Tuńczyk Nicoise Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozłóż tuńczyka, szalotki, oliwki i kapary na talerzu i zamrozić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Mandarynki, Każda
2
Przełożyć do robota kuchennego i pulsować, aż tuńczyk zostanie drobno posiekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
3
Przenieść mieszaninę do miski; doprawić solą i pieprzem. Uformuj mieszaninę na cztery 4-calowe paszteciki.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.