Burgery z papryką Provolone
Burgery z papryczką Provolone można przygotować w około 30 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 27 g białka , 27 g tłuszczu i łącznie 452 kalorie . Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,57 USD za porcję. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka soli i pieprzu, bułki hamburgerowe, pieczona papryka i garść innych składników wystarczą, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Świetnie sprawdza się jako dość tanie danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 44% . Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Jak ułożyć burgery z grilla | Cheeseburger Provolone z czarnym pieprzem , burgery Provolone i burgery z grillowanej wołowiny nadziewane provolone i grzybami .
Instrukcje
W misce wymieszaj ser, czerwoną paprykę, cebulę, sól i pieprz.
Dodaj wołowinę i dobrze wymieszaj. Uformuj cztery kotleciki.
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe.
Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel
Burgera można łączyć z Merlotem, Malbecem i Zinfandelem. Merlot będzie w zupełności odpowiedni do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Sagelands Merlot. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Merlot z Krainy Mędrców]()
Merlot z Krainy Mędrców
Ten bogaty, dojrzały merlot otwiera się aromatami przypraw drzewnych i nutami dżemu jeżynowego, po których następują aromaty malin, wiśni i odrobiną wanilii. Słodka wiśnia kontynuuje jedwabisty finisz, uzupełniony delikatnymi taninami.