Burgery z indyka z tartą cukinią i marchewką

Hamburgery z indyka z tartą cukinią i marchewką to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Mieszanka cukinii, czosnek, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Hamburgery Z Indyka Z Tartą Cukinią I Marchewką, Hamburgery z indyka z sałatą rzymską i marchewką, oraz Burgery Z Indyka Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepło broiler.In duża miska, połączyć indyka, cukinia, marchew, czosnek, tymianek, sól, pieprz, i jajko. Uformuj mieszaninę na 4 paszteciki.
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować paszteciki, obracając raz, aż nie pozostanie żaden ślad różu, 4 do 5 minut na stronę.W międzyczasie umieść chleb na blasze do pieczenia i posmaruj pozostałym olejem. Dusić na złoty kolor i chrupiące, o 1 1/2 protokół.
Przełożyć chleb na poszczególne talerze. Top z liści sałaty i hamburgery. Jeśli używasz, połączyć majonez i sok z cytryny w małej misce i służyć z hamburgery.Ulepszenie: aby uzyskać dodatkową skórkę, natrzyj chleb pokrojoną stroną obranego, połowicznego ząbka czosnku natychmiast po wyjęciu chleba z piekarnika.