Burgery Z Indyka Nadziewane Serem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj burgerów z indykiem nadziewanych serem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 437 kalorii, 48g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, cebulę, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burgery Z Indyka Nadziewane Serem, Burgery Z Indyka Faszerowane Serem Pleśniowym, oraz Burgery Z Indyka Nadziewane Serem Z Grilla.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj indyka, mączkę kukurydzianą, substytut jajka, przyprawioną sól i chili w proszku. Podzielić mieszaninę równomiernie na 8 pasztecików. Na wierzchu cztery paszteciki z plasterkiem sera i przykryć pozostałymi 4 pasztecikami. Nacisnąć krawędzie razem, aby uszczelnić ser.
Grilluj burgery na średnio gorących węglach przez około 5 minut z każdej strony.
Wymieszać jogurt i salsę razem w małej misce.
Umieść hamburgera na każdej bułce i wierzch z cebulą, rukolą i mieszanką salsy.