Burgery Z Indyka Nadziewane Kukurydzą Z Grilla
Grillowane Burgery z indykiem Nadziewane kukurydzą mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $3.25 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz stare el ' n chunky salsa, kukurydza, bułki hamburger, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Nadziewane Burgery Z Indyka, Burgery Z Indyka Nadziewane Serem Z Grilla, oraz Dobry kucharz Nadziewane Burger wyzwanie: kukurydza i Monterey Jack Nadziewane krewetki hamburgery.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, wymieszać indyka, bułka tarta i chiles. Kształt mieszaniny na 8 pasztecików, około 1/4 cala grubości.
W małej misce wymieszaj kukurydzę, salsę, kolendrę i sól. Łyżka około 2 łyżki mieszanki kukurydzy na środku 4 paszteciki. Top z pozostałych pasztecików; naciśnij krawędzie do uszczelnienia.
Placki umieścić na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 12 do 14 minut, obracając raz, aż termometr włożony w środku pasztecików czyta 74°. Top paszteciki z serem. Przykryć grill; gotować około 1 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Podawać z dodatkową salsą i posiekaną kolendrą w razie potrzeby.