Burgery Z Boczkiem Z Dziczyzny
Need a dairy free main course? Hamburgery z boczkiem z dziczyzny mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 41g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.86 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku, oliwy z oliwek, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Burgery Z Boczkiem Z Dziczyzny, Burgery Z Dziczyzny, oraz Mini-Burgery Z Dziczyzną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż rumiane i chrupiące.
Wlać boczek i tłuszcz do żaroodpornej miski i pozostawić do ostygnięcia.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni, a następnie dodać czosnek i szalotki. Gotować i mieszać, aż zmięknie, o 3 protokół; następnie dodać do boczku.
Po ostygnięciu wymieszać z dziczyzną, sosem Worcestershire, pietruszką, solą, pieprzem i jajkiem, aż do równomiernego połączenia. Przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Uformuj mieszaninę na 6 pasztecików i grilluj do pożądanej doneness.
Podawać na tostach bułki hamburgerowe z ulubionymi dodatkami.