Burgery z boczkiem i cheddarem z karmelizowaną cebulą
Przepis Bacon-Cheddar hamburgery z karmelizowaną cebulą może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 1035 kalorii, 47g białka, oraz 83g tłuszczu na porcję. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, sos worcestershire, bułki brioche, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bekonowe hamburgery w / bekon - balsamiczna karmelizowana cebula, Makaron z boczkiem, karmelizowaną cebulą i serem Cheddar, oraz Cheeseburger z boczkiem podwójny Cheddar z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie gotować cebulę z 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka świeżo zmielonego czarnego pieprzu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż złoty i zmięknie, 15 do 20 protokół.
Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, następnie dodać ocet, skrobanie się brązowe kawałki na dnie patelni, i gotować, odkryte, mieszając, aż płyn odparuje, 1 do 2 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć do małej miski i ogrzać, przykryte.
Przygotować grill do pośredniego ogrzewania na średnio gorącym węglu drzewnym (średnie ciepło dla gazu; patrz procedura grillowania).
W międzyczasie pokrój mrożony boczek w poprzek na osiem sekcji i równomiernie rozprowadź w misce robota kuchennego, a następnie pulsuj, aż drobno posiekasz.
W dużej misce, rozprowadzić równomiernie boczek na wołowinę i mżawka mieszaniny z sosem Worcestershire.
Posypać równomiernie 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Mieszaninę należy połączyć palcami tak delikatnie i dokładnie, jak to możliwe (należy uważać, aby nie przesadzić). Forma na 4 paszteciki, o średnicy 4 cali i grubości 1 cala.
Pędzlem Wyciąć Boki bułek z masłem.
Stojak na grill olejowy, a następnie zapiekać paszteciki bezpośrednio nad węglami (lub zapalonym palnikiem lub palnikami), przykryte tylko wtedy, gdy używasz grilla gazowego, przesuwając się do obszaru grilla bez węgli (lub nad palnikiem wyłączającym), jeśli występują rozbłyski, aż do zarumienienia, 2 do 3 minut z każdej strony.
Przenieś hamburgery do obszaru bez węgli (lub nad wyłączonym palnikiem) i grilluj, przykryty, obracając się raz, aż osiągną 68° na termometrze natychmiastowego odczytu, łącznie około 4 minut. Top z serem do smaku i ciepła, pokryte, aż topi się i hamburgery zarejestrować 160 ° F, O 1 minutę.
Przenieś hamburgery na czysty talerz.
Bułki grillowe, z masłem w dół, aż pojawią się ślady grilla, około 1 minuty.
Złóż hamburgery z bułkami i dodatkami, polewając ser karmelizowaną cebulą.
* Cebulę można zrobić 3 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Rewarm.* Paszteciki można uformować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed gotowaniem.* Jeśli planujesz podwojenie receptury, pamiętaj, że będziesz musiał gotować hamburgery partiami.* Jeśli nie jesteś w stanie gotować na zewnątrz, hamburgery można gotować na rozgrzanej patelni grillowej na średnim lub średnim ogniu, przykryte przez cały czas, aż osiągną 71°, około 1 minuty.