Burgery wołowe i Andouille z serem Asiago
Burgery wołowe i Andouille z serem Asiago mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 1064 kalorii, 51g białka, oraz 83g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka kiełbas andouille, szalotki, bułki hamburgerowe z sezamem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Andouille i hamburgery wołowe z pikantnym majonezem i karmelizowaną cebulą, Krewetki i kiełbasa Andouille z kaszą Asiago, oraz Hamburgery Z Indyka Asiago.
Instrukcje
Pomidory suszone na słońcu drobno posiekać w procesorze. Zmiksować z majonezem i musztardą.
Przenieść do małej miski. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill.)
Kiełbaski andouille drobno posiekać w procesorze.
Przenieść do dużej miski.
Dodać wołowinę, szalotkę, sól, pieprz i pokruszone nasiona kopru włoskiego. Wymieszać widelcem aż do wymieszania. Formuj mieszaninę na sześć pasztetów o grubości 1 cala.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Bułki hamburgerowe z grilla na złoty kolor, około 2 minut.
Plastry cebuli posmarować olejem.
Posypać solą i pieprzem. Grilluj na złoty kolor, około 7 minut na stronę. Grilluj hamburgery do pożądanej doneness, około 5 minut na stronę dla średnio rzadkich.
Posypać serem na szczycie hamburgerów.
Pokrojone boki bułek hamburgerowych posmarować suszonym na słońcu majonezem pomidorowym. Górne dolne połówki bułek z hamburgerami, następnie czerwona papryka. Top z plasterkami cebuli. Przykryć górną połówką bułek i podawać.
* Wędzone kiełbaski wieprzowo-wołowe, sprzedawane w sklepach specjalistycznych i supermarketach. Kielbasa można zastąpić.