Burgery Wegetariańskie

Burgery Wegetariańskie
Przepis Veggie Burgers jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka chleba, substytutu jaj, cukinii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 92%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Najlepsze Wegetariańskie Burgery, Burgery Wegetariańskie, oraz Burgery Wegetariańskie podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlać około 1/2 szklanki ciasta na gorącą patelnię lekko pokrytą sprayem do gotowania. Smażyć przez 2-3 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podawać na pieczywie tostowym z cebulą i sałatą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn