Burgery Teksasu z otwartą twarzą

Burgery Teksasu z otwartą twarzą
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Texas Burgers z otwartą twarzą. Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 316 kalorii , 13 g białka i 19 g tłuszczu każda. Za 1,06 dolara za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Mieszanka a.1. sos stekowy, ser Colby-Monterey Jack, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis zachwycił 22 osoby. Niektórym to amerykańskie danie bardzo smakowało. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 47% . Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują burgery z indykiem z otwartą twarzą , burgery z pizzą i burgery z tuńczykiem z otwartą twarzą .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj cebulę, czosnek, tymianek i 1/2 szklanki sera. Rozdrobnij wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszaj. Uformuj dwa owalne kotleciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na dużej patelni smaż burgery na średnim ogniu przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe. W międzyczasie przygotuj tost teksański zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Texas ToastTexas Toast
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić burgery; odstawić i trzymać w cieple.
4
Dodaj sos pomidorowy, brązowy cukier, sos Worcestershire i sos stekowy na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 do 2 minut lub do momentu, aż lekko zgęstnieje. Wróć burgery na patelnię; przejdź do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
RamięRamię
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6
Podawaj burgery na tostach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec i Zinfandel to świetny wybór do burgera. Merlot będzie w zupełności odpowiedni do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Wino The Rolling Stones 50th Anniversary Forty Licks Merlot z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Wino Merlot z okazji 50. rocznicy Rolling Stones Forty Licks
Wino Merlot z okazji 50. rocznicy Rolling Stones Forty Licks
Merlot 2012 oddaje styl hrabstwa Mendocino. Po aromatach czarnej wiśni, skóry i tytoniu następują bogate aromaty cynamonu i wanilii. To wytrawne czerwone wino doskonale komponuje się z kurczakiem pieczonym w ziołach, grillowaną wołowiną czy wędzonym chili.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn