Burgery słodko-słone
Need a dairy free main course? Słodko-słone hamburgery mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. Mieszanka bułek hamburgerowych, sok z cytryny, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burgery słodko-słone, Pikantne Burgery Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Pikantne Burgery Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 6 pierwszych składników. Rezerwa 3 Łyżki. mieszanka; przykryć i schłodzić.
Wlać pozostałą mieszaninę sosu sojowego do płytkiej patelni lub naczynia do pieczenia.
Kształt wołowiny na 8 (1/2-cala grubości) paszteciki; umieścić w jednej warstwie w mieszaninie sosu sojowego w patelni, obracając się do płaszcza. Przykryć i schłodzić 4 godziny.
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Usuń paszteciki z marynaty, odrzucając marynatę. Placki grillowe, pokryte pokrywą grilla, 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy wołowina nie będzie już różowa w środku, fastrygując od czasu do czasu zarezerwowanymi 3 łyżkami. mieszanka sosu sojowego.
Wymieszać razem sos chili i galaretkę.
Hamburgery podawać na bułkach z mieszanką sosu chili i pożądanymi dodatkami.