Burgery Saté

Burgery Saté
Burgery Saté mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,61 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 25g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz brązowy cukier, sok z limonki, sos rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chicken Saté, Sate Kurczak, oraz Sate Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Połącz pierwsze 11 składników. Podzielić mieszaninę na 6 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
3
Umieścić paszteciki na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grillować 7 minut z każdej strony lub aż termometr zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Wyjąć z grilla; odstawić 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn