Burgery nadziewane z boczkiem, podwójnym serem i cebulą
Przepis Nadziewane hamburgery z boczkiem, podwójnym serem i cebulą może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w okolicy 40 minut. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 57 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bekonu oscar mayer, potrójny ser cheddar, single i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Bekon z indyka podwójny ser hamburgery z sosem pomidorowym pieczonym w ogniu, oraz Burgery nadziewane serem z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Boczek gotować na małej patelni, aż chrupiące. W międzyczasie od środka cebuli pokroić 4 cienkie plasterki; pozostałą cebulę drobno posiekać.
Usuń boczek z patelni, zastrzegając 1 łyżkę. kapie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Dodać posiekaną cebulę do zastrzeżonych kapieli; gotować na średnim ogniu 5 do 6 min. lub aż do złotego brązu, często mieszając.
Boczek pokruszyć; wymieszać z ugotowaną cebulą i serem. Uformuj mięso na 8 cienkich pasztecików. Top 4 paszteciki z mieszaniną boczku; przykryć pozostałymi pasztecikami. Uszczypnij krawędzie, aby je uszczelnić.
Grill 6 do 7 min. na każdej stronie lub do końca (160F); top z singli. Bułki napełnij hamburgerami i pokrojoną cebulą.