Burger Z Pieczonym Czosnkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj hamburgera z pieczonym czosnkiem. Ten przepis służy 4. Na 5,58 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1273 kalorii, 58g białka, oraz 75 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiący chleb, ząbki czosnku, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burger Z Pieczonym Czosnkiem, Sunny ' s Garlic Ranch Burger, oraz Burger z cukinii z indyka z majonezem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill. W misce wymieszać mięso, sól i pieprz oraz prażoną pastę czosnkową.
Formuj 4 hamburgery za pomocą formy, górnej części pokrywy lub rąk. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce, aż będą gotowe do grillowania.
Hamburgery gotować na gorącym ogniu, aż do osiągnięcia pożądanej temperatury.
W międzyczasie: podziel kawałki chleba i wyciągnij część miękkiego środka, aby zrobić dziurę dla hamburgera.
Ułożyć chleb na grillu do tostów.
Umieść hamburgera w chlebie i top z ulubionych przypraw.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Podgrzać żaroodporny rondel na płycie kuchennej. Gdy jest gorąco, dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Następnie dodajemy goździki i doprawiamy solą i pieprzem.
Niech goździki zaczną karmelizować, a następnie umieść patelnię w nagrzanym piekarniku.
Pieczemy goździki w piekarniku przez około 30 minut lub do momentu aż będą ładnie rumiane. (Uruchomienie czosnku na piecu pozwoli zaoszczędzić co najmniej 20 minut czasu pieczenia).
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby łatwo się nim zająć, Wrzuć prażony czosnek do małej miseczki, rozgnieć widelcem i dodaj olej z patelni, aż powstanie pasta. Przechowywać, szczelnie przykryty,w lodówce, do 1 tygodnia.