Burger Z Indyka
Przepis Burger Indyk może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 745 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ostry ser cheddar, czosnek w proszku, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Burger Z Indyka, Ciasto Z Indykiem Burger, oraz Burger Z Indyka.
Instrukcje
Użyj ciężkiego DNA lub żeliwnej patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić 4 hamburgery bez ich tłoczenia.
Podgrzej patelnię na dużym ogniu przez 2 minuty.
Dodać olej, zawirować i natychmiast dodać hamburgery. Obniżyć ogień do średniego i gotować bez zakłóceń przez 4 protokół. Użyj zegara. Flip i gotować przez 4 protokół z drugiej strony. Zmniejszyć ciepło do niskiej, dodać wodę (będzie dużo pary rośnie w górę) natychmiast umieścić pokrywkę nad hamburgery lekko uchylone tak, że para może uciec i nadal gotować 5 minut dłużej. Chcesz, żeby woda wyparowała. Odwróć jeszcze 1 raz i dodaj ser.
Umieść pokrywę na wierzchu pokrywając patelnię na 30 do 45 sekund, aby stopić ser!
Podawać na pełnoziarnistej prażonej bułce, dodać 1 łyżkę pikantnego dressingu, rukolę i pokrojonego pomidora!